Soovituslik tasuta arvuti tarkvara

Foorumisse postitamiseks logi sisse või liitu kasutajaks
Rubriigis "Kasulik Info" on nüüd uus teema "Soovituslik tasuta arvuti tarkvara". http://www.diabetes.ee/dokument.php?lk=27289 Asi sai alguse sellest, et meil liigub häirivalt palju rämps-posti ja koos sellega viiruseid. Otsisin veebist lahendusi ja leidsingi. Tegin siia kokkuvõtte u. 2 aastasest otsingust/uuringust ja loodan, et sellest on Teile abi. Palun kirjutage siia oma kommentaarid.
http://www.diabetes.ee/foorum/postitus/5678/soovituslik-tasuta-arvuti-tarkvara
RE: Soovituslik tasuta arvuti tarkvara
AVG on saast. Lahjema arvuti (nagu enamusel kodukasutajatel on), tõmbab ikka ülimalt aeglaseks :(
http://www.diabetes.ee/foorum/postitus/5696/soovituslik-tasuta-arvuti-tarkvara
RE: Soovituslik tasuta arvuti tarkvara
Kui kasutada arvutis süsteemina Linuxit, ei hakka minu teada ükski viirus peale! Õnnetus on muidugi see, et kõigil tarbeprogrammidel on siis teised nimed.
http://www.diabetes.ee/foorum/postitus/5796/soovituslik-tasuta-arvuti-tarkvara
RE: Soovituslik tasuta arvuti tarkvara
Soovitan ise Spybot`i. Efektiivne ja ei koorma arvutit, leiab saasta ka sealt kus näiteks Avast ei märganud. Samuti suures osas eestikeelne. Ainuke puudus, et Vista puhul tuleb kasutada "as administrator", aga see ei tohiks küll eriline probleem olla. Ja üks üsna elementaarne soovitus lõppu. Mozilla kasutamine iseenesest ennetab juba hulga hädasid.
http://www.diabetes.ee/foorum/postitus/5976/soovituslik-tasuta-arvuti-tarkvara
RE: Soovituslik tasuta arvuti tarkvara
Fotode töötlemiseks kasutan Gimp2. Muusika kuulamiseks kasutasin vanasti WinAmp, nüüd tavaliselt WMP. VLC on minu jaoks pisut ebaintelligentne, aga siiski kasutan aeg-ajalt. IrafanView on ok.
http://www.diabetes.ee/foorum/postitus/5977/soovituslik-tasuta-arvuti-tarkvara
RE: Soovituslik tasuta arvuti tarkvara
Siin veel üks populaarne Antiviirus tarkvara "AVIRA AntiVir": http://www.free-av.com/en/index.html Kas keegi on testinud, kogemused?
http://www.diabetes.ee/foorum/postitus/6969/soovituslik-tasuta-arvuti-tarkvara
RE: Soovituslik tasuta arvuti tarkvara
Online raster-vektor graafika konverter: http://vectormagic.com/home Näidised: http://vectormagic.com/home
http://www.diabetes.ee/foorum/postitus/6970/soovituslik-tasuta-arvuti-tarkvara
RE: Soovituslik tasuta arvuti tarkvara
Tasuta multifunktsionaalne meedia konverter Format Factory: http://www.formatoz.com/ MediaCoder: http://www.formatoz.com/ SUPER: http://www.formatoz.com/ Viide installi failile, http://www.formatoz.com/o/GetFile.php?SUPERsetup.exe
http://www.diabetes.ee/foorum/postitus/6971/soovituslik-tasuta-arvuti-tarkvara
RE: Soovituslik tasuta arvuti tarkvara
Süsteemi värvitasakaalu kalibreerimine Calibrize: http://www.calibrize.com/
http://www.diabetes.ee/foorum/postitus/6972/soovituslik-tasuta-arvuti-tarkvara
RE: Soovituslik tasuta arvuti tarkvara
Interneti Brauser Kommentaar: IE7 ja IE8 on hetkel vigu täis. Vaadake, proovige teisi ja kommenteerige siia foorumisse. Internet Explorer 8 RC1 (Release Candidate 1) http://www.microsoft.com/ie/ Firefox 3.0.6 http://www.microsoft.com/ie/ http://www.microsoft.com/ie/ Firefoxi eestindamise projekt http://www.microsoft.com/ie/ http://www.microsoft.com/ie/ Eestikeele spelleri paigaldamine http://www.microsoft.com/ie/ Eestikeele paki (tõlke) paigaldamine http://www.microsoft.com/ie/ http://www.microsoft.com/ie/ Opera 9.63 http://www.microsoft.com/ie/ Google Chrome http://www.microsoft.com/ie/ [EN] http://www.microsoft.com/ie/ [EE] Safari 3.2.1 http://www.microsoft.com/ie/ Kommentaar: Töötab ka Windows op. süsteemides! Mul on IE8 ja apple kodukas kuvati nii vigaselt, et ei saanud downloadida, leidsin teise koha: http://www.microsoft.com/ie/
http://www.diabetes.ee/foorum/postitus/7036/soovituslik-tasuta-arvuti-tarkvara

Viited