huvitatu
05.08.2008 14:30
Kas keegi on näinud eestis müügil Stevia suhkruasendajat?
S
RE: Stevia
05.08.2008 14:45
Splenda pidi olema ainus kahjutu vist...mina nägin kuskil otepääl konsumis.
Rutt
05.08.2008 15:55
Splenda valmistamisel on kasutatud sukraloosi, mis pidi küll olema tehtud suhkrust, kuid siiski muretsemapanevalt toksiline. Suhkruroos on tema ülesandeks takistada suhkru liikumist.
Ake
06.08.2008 01:16
Stevia ekstrakti pole müügil näinud, kuid seemneid küll. Kasvab ka Eesti kliimas edukalt, muide. Super magus asi on! Kui teen ürditeed, siis panen lehe või kaks liitrise kannu peale.
Änn
18.08.2008 11:17
Sellenimelist nägin Tallinna kaubamaja loodustoodete poes (see, mis asub raamatupoe vastas). Ma eriti ei süüvinud, mis see täpselt oli - kas lehed, seemned või miski muu, aga kindlalt oli paki peal kirjas stevia.
timpsnarmik
18.08.2008 13:33
Netis ka mingi loodustooteid müüv firma müüs, aga milline täpselt jään vastuse võlgu. Sattusin selle peale juhuslikult.
madis
19.08.2008 19:18
Mina ostsin seemned juulikuus ja nüüd kasvavad nad köögi aknalaual potis. Seemneid oli pakis 10, idanes 8. Hetkel on taimed umbes 1 cm pikkused. Seemnepoes oli ta Suhkrulehe nime all, mingi Saksamaa firma toode. Seemneid on võimalik tellida ja taime kohta informatsiooni saada aadressilt
http://www.seemnemaailm.ee/index.php?GID=1723
Viru keskuse all bussiterminaali juures on mingi loodustoodete pood. Seal müüakse stevia tablette (nagu suhkuasendajad tee või kohvi sisse), stevia pulbrit jm. Hind pole just magus, pigem soolane, aga kes tunneb huvi, võib ju proovida. Ise ostsin pakikese pulbrit, mida pidi saama kasutada ka hoidiste ja küpsetiste puhul. Kahjuks ei osanud müüja öelda, milline on suhe tavalise suhkru ja pulbri vahel, aga ta lubas välja uurida ja siis helistame.
Loodan, et keegi sai abi.
ervin
15.02.2009 18:54
Milliseid puuvilju võib n.ö. südamerahuga süüa
Ervin
Ake
15.02.2009 21:47
ervin
Vastus sinu küsimusele on igas süsivesikute tabelis olemas, st praktiliselt ei ainustki.
Laksust ei oskagi asjalikku sv arvutamise lehekülge mainida...vast oli üks neist fitness.ee ja sealt otsida linki kaalukalkuraatorile...mäletamist mööda sai sealt infi piisavalt.
Pandiit
16.02.2009 10:59
Vaata seda
http://www.ampser.ee/index.php?page=18
Puuviljadest võid südamerahuga süüa näiteks sidruneid, 100 g sidrunit sisaldab ainult 3,2 g süsivesikuid.
ervin
16.02.2009 14:26
Selge.Hakkan sidruneid sööma.:):)
Ca kaks kuud järjest sõin praktiliselt igal õhtul 1-1,5 kilo golden õunu.Ega vist nii ei tohiks ???
Ma ju ei tea. Noor veel...
saarlane
08.05.2011 00:49
sain stivia tablette tallinnast loodustoodete poest mis asub viru keskuse juures poe eest väljuvad bussid. hind üsna soolane ja maitse ka pole just ok aga hädaga sööb vanakurat kärbseid ka!
Ake
08.05.2011 22:19
Kui sul leidub kusagil jupike maad, siis külva seeme mulda. Olen ise saanud proovida kuivatatud stevia lehti. Väga magusad ja ei mingit imelikku maitset. Paarist lehest piisas, et liiter ürditeed magusaks teha. Kui katsetada, usun, et on võimalik mingi tõmmis teha, et sellega ka teisi toite magusaks teha.
pyramiid
19.05.2011 23:58
Ise tellisin just neti kaudu USAst Stevia ekstrakti ja jään ootama pakki.
Kusjuures tellimine ei olnud üldse keeruline ja kasutades allahindluse koodi, sai hinnast veel 5$ alla ka.
Kel huvi oma tellimuse puhul alet saada, siis kasutage allahindluse saamiseks koodi ILO586, täitsa toimib!
Edu! :)
pyramiid
19.05.2011 23:59
Tooma
20.02.2012 20:55
Kuna stevia nüüd ka Euroopas lubatud, siis otsisin internetist seda ja näe stevia head tooted ka Eesti e-poes müügil.
http://www.sojapood.ee/et/stevia/
Jagan linki kui kedagi peaks huvitama. Kohapealt saab palju soodsamalt kui välismaalt tellides. Varem tellisin ka ise välismaalt.