eesti
04.02.2020 18:26
Tere
Mõtlesin ,et äkki saan olla abiks ka foorumis siin.
Kui keegi vajab väga häid ja odavaid prille. Siis tellida saab aliexpressist
Hind eestis 250 eurot. Hiinast 49.00 Koos raami ,klaaside ja tööga. Lisaks oli ka prillitoos lapiga.
Ma vist ei tohi siia foorumisse otseteid panna. Kirjutan kuidas mina seda tegin.
Naine käis arstil, Sai retsepti. Selle retsepti saatsime hiinlasele. Hiinlane palus valida prilliraamid ja klaasid. Samuti andis ka soovitusi kuna
klaasid olid väga erilised. Klaas 1.64 oli 38 dollarit ja 1.71 oli 98 usd. Meie ei julgenud neid kõige kallimaid ja õhemaid osta. Tellisime odavamad.
2 nädalaga oli pakk kohal.
Naine on vaimustuses. Kvaliteet on väga hea. Nüüd tellisime veel prilli raamid lisaks. Igaks juhuks vähegi mis. Läheb miski katki või murdub.
Seekord tellime veel ühed prillid ja topelt raamiga.
Millega saan veel nõu anda,
Seljavalud ja ravi valgevenes. Sõber käis
Magnet tomograafia. eestis hind kusagil 200 euri. Kingisepas 50 . Peterbusris sama . ööpäevaringselt saab teha
Silmakliinik. Sõber käis Tartus Murega ... Olid ootejärjekorrad . Sõitis peterburgi. Maksis 32 euri ja ütles ,et Tartu puhkab.
Hambaarstil käisin mina ukrainas. Eesti arstid keerasid 3 hammast tuksi. Rönken pilt näitas selgelt.
Ma ei taha halvustada meie arste. On igasuguseid.
Oma kogemus . eelmine aasta september. Hamba ravi hinnaks öeldi 1000 eurot. Ma tegin eestis rönken pilti saatsin ukraina.
Korda tehti 100 euroga.. Jaaa 100 euroga. Lennuk sinna 49.00 tagasi 56.00 Kindlustus 7 eurot. elamine seal odav.
Hambaarst rääkis kuidas petised ja kelmid kes on diplomid ostnud ja sõitnud eestisse ja baltimaadesse inimesi ravima.
Nii ,et mitte iga ukrainlane pole hambaarst.
kõik :)
Mack
RE: Prillide tellimine hiinast
16.10.2023 00:06
Tere, mu kallim,
Palun, ma vajan teie kiiret vastust
Do You Speak English? Saatsin sulle selle kirja juba, aga ma pole kindel, kas sa selle kätte said. Olen advokaat Mack Daniel. Võtsin teiega ühendust selle 9,5 miljoni dollari suuruse fondi asjus, mille on siin panka deponeerinud minu hiline klient, kelle nimi on teie, teie riigi põliselanik. lisateabe saamiseks vastake. Lisateabe saamiseks võtke minuga ühendust minu isikliku e-posti teel (mackdaniel848@gmail.com).
raha saamiseks täpsema/suunalisema info saamiseks raha saamiseks
Aitäh.
Vandeadvokaat Mack Daniel.