tüütutüüp
27.02.2015 20:03
Millest see tekkinud on, et jala säärte sisekülgedel on väikesed pigmendilaigud justkui tedretähnid.
Mida teha, et asi normaliseeruks?
Ulvi Tammer-Jäätes
RE: jalgadel tedretähnid
04.03.2015 13:58
Ilmselt on tegemist pigmentatsioonihäirega, põhjuseid on mitmeid. Soovitav on jalgu näidata kas endokrinoloogile või perearstile.
tüütutüüp
11.03.2015 18:55
Tavaliselt on see arsti juurde minek ja sinna kaebamine üks rist ja viletsus ning vastuseks on vaid "sa oled diabeetik". Ma olen seda juba nii palju kuulnud. Nagu tervel inimesel ei valutaks pea ega õlg, ei teki kriimustusse põletikku, ei kasva küüned sisse, ei ole süda paha ega teki kõhuõõne rasva. Ikka on asi diabeedis ja see diagnoositakse ilma süvitsi uurimise ja analüüsideta.
kakuke
12.03.2015 09:36
Ja see on nii ka teiste krooniliste haiguste puhul,tean oma perest,,kuidas üha halvenev tervis aeti haige südame kaela,kuni lõpuks teine arst avastas vanadest analüüsidest vereloomehaiguse:(
Endal mul aeti krooniline põiepõletik diabeedi kaela,kuni läksin ise eragüneka juurde,kes otsis üles põhjuse,sain õige ravi,lisaks võtsin veel tema soovitusel pikalt ühte taimset rohtu ja olen nüüdseks pikalt piinanud põiejamadest vaba! PTÜI,PTÜI,PTÜI