denisss
03.10.2017 12:09
Tere!
Kas kaaskannatajad oskaksid soovitada kohta, kust ma võiksin leida Contour Plus testribasid soodsamalt osta?
Kuna esimest aastat diabeedik ja otseloomulikult type1, mistõttu tegin eluviisides kannapöörde ja sain oma suhkru ülikiirelt kontrolli alla, millega mind õnnistati diagnoosiga TIND (treatment induced neuropathy in diabetes - lugege, üks ägedamaid asju mida ma peale meningiidi olen kogenud) ja ma olen nüüd 6 kuud saatnud mööda ei vähemas olukorras, kui puhas piin , valu, magamatus ja muud hädad..,kaasa arvatud Lantusest tingitud hüpod, mis mõõtes näitasid aparaadi miinimumi 1.6 (ausalt, ei ole väga meeldiv olukord)...siiis ma olen torkinud end naiivselt nii 10-12 korda päevas...
Ja siis sain teada, et ma võiksin end torkida 900 korda aastas (3 korda päevas?????)... ja see on kergemat sorti shokk mu jaoks...
Ehk siis. Kust ostate teie soodsamalt testribasid?
marijajüri
RE: Contour PLus
03.10.2017 14:21
Mul on pakkuda glükomeetri ribasid, apteegihinnaga. Välja ostetud, aga kuna kasutame sensorit, siis jääb ribasid alles. Kirjuta annimari1234@gmail.com
Ann
04.10.2017 08:45
I tüübi diabeedi haigele kuni 900 testriba eest kalendripoolaastas
Jeepu
04.10.2017 10:12
Kaastunne, et sellised närvivalud ka veel diabeediga kaasas käivad. Ma ise ka alles selle aasta veebruarist 1.tüüpi. Kasutan CareSens ribasid, seal saab iga 3 karbiga ühe paki niisama kaasa. See leevendab veidi defitsiiti. CareSens testri saab ribasid tellides tasuta kaasa soovi korral. Aga jah, ka mul kulub pool-aastas tegelikult 2x rohkem ribasid kui ette nähtud retseptiga. Nüüd ostsin puudu oleva varu siit foorumist kuulutuse peale juurde, aga olen ka täishinnaga apteegist ostnud varem..
chucknorris
04.10.2017 11:29
eBay aitab ka natuke leevendada ribade defitsiiti, eriti kui aega oksjonitega jamada on. Mõnikord kukkusid ribad ikka "ostukorvi" üsna soodsalt.
Aga see 12 korda päevas mõõtmist tasuks küll asendada Freestyle librega või mistahes monitooringusüsteemiga. Niipalju ribasid kasutades läheb ribadele paaegu samasuur raha aga tulemus on palju kehvem. Ma ise mõõtsin ka suurusjärk 10 korda päevas keskmiselt enne sensorit ja tegelikult on see ikka väga kole.. plale freestylei nii vähe mõõtnud näpust, et sõrmeotsad juba nagu tavainimsel taasord :)
ohooloom
04.10.2017 15:44
jah, 1. tüüp saab 900 riba poolaastas, millele lisandub mitmetel firmadel (nt Accu Chek) veel 3+1 soodustus. Ehk siis kokku 24 karpi poolaastas. Mina ostan Tallinnast Marja apteegist, siis saan 18 euro eest 24 karpi. Ja siin foorumis tasub jälgida pakkumisi, sageli on kellelgi kas väljaostetud kindlat sorti ribasid või isegi väljaostmata ribasid, nii et saad ise marki valida. Küsitakse 1-5 eurot karbist.