eesti
31.01.2020 21:23
Tere
kuulsin ,et on võimalik saada glükomeeter tasuta kui ostad testribad.
kas see on nii
tervitades
Janek
Jeepu
RE: glükomeeter tasuta
01.02.2020 00:15
https://abmedical.ee/pood/caresens-n-glukomeetri-testribad/
Mina sain kunagi siit. Lihtsalt üks näide. Apteegist pole ma küsinud.
eesti
01.02.2020 08:33
tere
see leht näitab ,et saab tasuta. Isegi saatmine on tasuta.
kõlab nagu muinas jutus. Kus huvitav tuleb selline heldus. Mille arvelt kasum tekib ?
Tasuta asjad võivad hiljem osutuda kõige kallimaks asjaks
ohooloom
01.02.2020 17:37
Ma ei mäleta, et ma 35 aasta jooksul oleksin ühtki glükomeetrit raha eest ostnud. Vanasti sai käidud Surgitechist ribasid ostmas (siis, kui veel Marja apteeki ei olnud oma 1-euroste ribakarpidega), sain sealt mõne masina, hiljem olen käinud Surgitechis vahetamas, kui eelmine masin ära väsinud või uuemat mudelit tahan. Paljud saavad apteegist küsimise peale või siis arsti käest.
ohooloom
01.02.2020 18:14
PS Glükomeeter maksab 8-12 eurot, karp ribasid ca 20, ükskõik kas siis Haigekassa poolt või ise täishinnaga ostes. Firmale on igal juhul kasulik sulle see masin tasuta anda, hiljem kasutad aastaid sama firma ribasid.
eesti
01.02.2020 21:21
Tere
Õnnestus teha ost. 50 testriba , glükomeeter + trannsport kõik kokku 2.50
Hetkel staatuseks on kontroll.
Huvitav kui saan selle glükomeetri tasuta ja hiljem pean ostma siis neid ribasid läbi interneti ?
CareSens N Premier glükomeeter. 0.00
CareSens N glükomeetri testiribad 50 tk 2.50
transport smartpost 0.00
jaehind ribadel on 16.00
https://prnt.sc/qw5dgo
ohooloom
01.02.2020 21:57
ei pea, apteegist võid ka osta. Aga ikka samale aparaadile mõeldud ribasid. Mina eelistan Tallinnast Marja apteegist osta 1 eurot karp. 2.50 tundub sutsu palju juba.
eesti
01.02.2020 22:41
Tere
Aga milliseid sa ostad. Mis firma omasid ?
sest jaehind on ribadel 16.70 ja 2.50 pole üldse palju
ohooloom
01.02.2020 22:56
Nad on kõik umbes sama hinnaga. Kui oled tablettravil 2. tüüp, siis on sulle soodustusega ette nähtud vist 50 riba poolaastas ehk üks karp. Ülejäänu kas ostad täishinnaga või siis jälgid siin või Facebooki "diabeet tüüp 1 grupis" pakkumisi. Paljudel jääb soodustusega ribasid poolaasta lõpus üle.
eesti
02.02.2020 11:49
suur tänu. Proovin selle foorumiga liituda. Kuigi facebooki pole.
Anne
02.02.2020 12:28
Tere Janek
Saan aru, et oled diagnoosi hiljuti saanud ja paljude hirmude küüsis. Algatuseks soovitan Sul tulla 13.02.20 infopäevale, millest Ulvi Tammer siin mõni teema eespool kirjutab. See ei tähenda, et peaksid seda seadet, mida tutvustatakse, ostma, vaid saad nii mõndagi rohkem teada diabeedist. Diabeet tüüp 1 grupi teemad vast esialgu veidi keerulised.
Loodan, et oled ikka Tallinna inimene, siis ei peaks Endla 59 maja ja Tallinna Suhkruhaigete seltsi tuba keeruline leida olema. Kui aga mõnest teisest linnast, siis seltsid meil üle Eesti paljudes kohtades , oled oodatud ja saad oma küsimustele vastuseid. Kõigi seltside koordinaadid siin esilehel olemas.
Loodan, et kohtume 13.02. kl.16.00, mina olen mitte firma, vaid seltsi esindaja.
eesti
02.02.2020 22:14
Tere
Elan K-Järvel.
Ma uurisin selle seadme kohta . Ma ei saa ta mõttest aru. Hind on päris krõbe.
Võib-olla ta osutub hädavajalikuks tulevikus.
tänu selle foorumile olen väga palju teada saanud :)
tervitades
Janek
Mack
16.10.2023 00:03
Tere, mu kallim,
Palun, ma vajan teie kiiret vastust
Do You Speak English? Saatsin sulle selle kirja juba, aga ma pole kindel, kas sa selle kätte said. Olen advokaat Mack Daniel. Võtsin teiega ühendust selle 9,5 miljoni dollari suuruse fondi asjus, mille on siin panka deponeerinud minu hiline klient, kelle nimi on teie, teie riigi põliselanik. lisateabe saamiseks vastake. Lisateabe saamiseks võtke minuga ühendust minu isikliku e-posti teel (mackdaniel848@gmail.com).
raha saamiseks täpsema/suunalisema info saamiseks raha saamiseks
Aitäh.
Vandeadvokaat Mack Daniel.