eesti
01.02.2020 21:26
Tere
Küsimus.
Mul kästi kaalu langetada ja toituda õieti. Ähvardati ,et hakkan muidu endale insuliini süstima.
Ma üritan kõigest väest.
Mis hetkest siis või õigemini mille järgi määratakse see insuliini süstimise otsus.
Kas sellega peab nõustuma.
Kui jube see üldse on.
tervitades
Janek
ohooloom
RE: kas tabletid või insuliini süstimine
01.02.2020 22:01
Kui veresuhkrud kõrgeks lähevad, siis ilmselt insuliin. Ja kui sa oled 2. tüüp, siis soodusribasid saad ilmselt vähem, kui neid tablettravil 2. tüübile üldse on ette nähtud. Eeldasin ennist ribadest rääkides, et oled süstiv ja 1. tüüp.
eesti
01.02.2020 22:39
tere
suhkruhaigus avastati suht hiljuti.
Kas on tõsi see ,et kui insuliini süstima hakates ei saa enam kunagi süstla otsast ära, ?
tervitades
Janek
ohooloom
01.02.2020 22:51
Pole kindel, aga mõned sellised vist on saanud, kellel oli enne suur ülekaal ja võtsid mitukümmend kilo alla. Seda siis 2. tüübi puhul. 1. tüübile pannakse kohe insuliin peale ja sellest enam lahti ei saa jah, sest keha ise seda ei tooda enam.
eesti
01.02.2020 23:26
tere
Mul siis on lootust süstimisest pääseda ?
ohooloom
01.02.2020 23:31
Kui sul on ülekaalu ja selle alla saad ja suudad oma toitumist jälgida, siis ilmselt on lootust. Kui arst nii ütles. Süstimises iseenesest pole midagi hirmsat, aga 2. tüübil proovitakse enne ikka muid võimalusi. Kõik 2-tüübilised ju ei süsti, enamik saab hakkama tablettidega või mõned ka ainult dieediga.
eesti
02.02.2020 10:13
tere
ma loodan. Hetkel on hommikuti 7.5 kuni 14 .
ohooloom
02.02.2020 12:28
No need on ikka kõrged suhkrud, loodetavasti on vähemalt tablettravi peal. Selliste numbritega pole ime, et varbad juba torgivad jne. Kaua ei tohiks niimoodi olla.
eesti
02.02.2020 21:57
tere
pikka aega juba 7 kuud . Ma söön hommikuti ja õhtuti tablette
palju see siis see suhkur olema peab ?
ohooloom
03.02.2020 07:26
Nagu tervel inimesel, hommikul alla 6, päeva jooksul mitte üle 8, diabeetikutel on 10 pärast sööki ka veel ok.
Suhkur
03.02.2020 13:25
Kaal alla. Liikuda. Süsikad välja toidust. Õhtul ca 4t enne magamist ei söö. Õhtul valku mitte suures koguses tarbida.
eesti
03.02.2020 18:25
To suhkur
Seda ma üritan, proovin siis mitte süüa -
Suhkur
04.02.2020 08:44
Söömist ära jätta ei saa, see tekitab pigem nn söömissööstud.
eesti
04.02.2020 18:04
tere
see ka õige. on tõesti nii nagu sa räägid. olen seda läbi elanud. kus kukud ögima
Mack
16.10.2023 00:05
Tere, mu kallim,
Palun, ma vajan teie kiiret vastust
Do You Speak English? Saatsin sulle selle kirja juba, aga ma pole kindel, kas sa selle kätte said. Olen advokaat Mack Daniel. Võtsin teiega ühendust selle 9,5 miljoni dollari suuruse fondi asjus, mille on siin panka deponeerinud minu hiline klient, kelle nimi on teie, teie riigi põliselanik. lisateabe saamiseks vastake. Lisateabe saamiseks võtke minuga ühendust minu isikliku e-posti teel (mackdaniel848@gmail.com).
raha saamiseks täpsema/suunalisema info saamiseks raha saamiseks
Aitäh.
Vandeadvokaat Mack Daniel.