kiusatus
12.01.2004 20:09
Olen kuulnud et on olemas sellised kõhnumis preparaadid mis hävitavad yleliigse oma rasva. Ma tean et kohe tuleb teema et dieet ja liikumine jms, aga tahax ju kergema vastupanu teed minna. Ma ei mõtle siin xenicali, see takistab aint toiduga tulevat rasva.on keegi kursis mis rohud need võixid olla ja mis nende nimed on?
kiusatus
RE: kõhnumispreparaadid
15.01.2004 17:55
mind huvitavad rohkem rohud mitte rahvameditsiin. ma tean et on olemas tabletid mida saab ainult retsepti alusel, kuid ei tea nime. Nendega pidavat saama kaalust alla miskine 10 kg, yhesõnaga see lõhustab oma rasva ära. ja see pole miskine bio-cla 1000 (see täielik p...k)
Ulvi Tammer
20.01.2004 18:33
Ilmselt mõtlete Xenicali, see preparaat ei lase toidus oleval rasval imenduda kuid dieedipidamine on siiski vajalik. Rohkem infot saate Magdaleena Diabeedikabinetist. tel 6973159 või oma endokrinoloogilt
maie
25.05.2005 13:44
Tervislik kaalulangetamine on keskmiselt 0,5 kuni 1,5 kilo nädalas. Kusjuures kindlasti ei soovita iga nädal 1,5 maha võtta vaid 1,5 on ikka maksimum. Kui nt ühel või paaril nädalal pole üldse läinud maha või on mingi periood väga vaevaliselt kaal alanenud võib juhtuda, et läheb tõesti nädalas ka 1,5 maha. Aga keskmine kaalualanemine nädalas on hea ikka seal 0,5 ja 1 kilo vahel. siis on lootust ka, et kaal jääb püsima.
m
Sakunne
19.12.2007 23:19
kõigile +40'tele
Kui jalgratast vändata ei viici - ostke tsikkel - mõtled küll, et mis seal on istud masina seljas lihtsalt.
Et noorust meenutada ostsin juulis rolleri - puusaliiges jamab, ei saa jalga tavalisest rattast üle - uhasin sellega 6000 km 3 kuuga ja kaduma läx 9 kilo
137 - 128
Änn
21.12.2007 11:21
Hea soovitus küll...
Roller ja mootorratas on ju kaks erinevat asja erineva hinnaga. Minu teada küündivad isegi kasutatud tsiklite hinnad 6-kohaliste numbriteni, rollerid on kordades odavamad.
Lisaks peab mootorratta jaoks ikka vastav juhiluba olema.
Aga tubli, et uhasid ja kilosid kaotasid.
saarlane
06.05.2011 16:06
kõige parem kõhnumisabi on suur tünn ronid selle alla, sõbrad panevad raskuse peale ja kui ükskord välja saad- ohoo!!!!! vähemalt mina kardan, et minu puhul on see ainus toimiv asi. segab ainult diabeet. nali!