Naana
03.02.2021 12:47
Tere! Kuidas suhtute Golden Steviasse? Kas kasutate v ei usalda?
Jeepu
RE: Golden Stevia
03.02.2021 16:05
Ei usalda. Steviat on seal ikka väga vähe. Enamus koostisest ballast-aine teab millest. Ja see kehtib kõigi nende nn. steviate kohta. Isiklikult arvan, et tervisele on kasulikum tavaline suhkur kui need aseained...
Loodan, et Annika Facebook grupist siia ei satu :-)
Must Koer
04.02.2021 18:44
Või pruun suhkur , on normaalne asi . Igasugu muud jampsi kalli raha eest mõtetu osta .
Caty
13.04.2021 16:29
Seal facebooki gruppis seda Golden Steviat koguaeg promotakse. Aga ma ise endo ja diabeediõe soovitusel olen üldse stevia asemel suhkrut jälle kasutama hakanud. Kusjuures seal asendajaga pidid omad probleemid täitsa olema. Et asju ütleb, et nagu saaks magusat ja energiat aga tegelikult ei saa, ja seega võib see hoopis kuidagi kehvasti mõjuda. Nagu stevia üldiselt.
ohooloom
17.05.2021 23:01
.. millest ma teen järelduse, et Jeepu on meil grupis küll :) Golden Stevia ei ole jah nii magus, nagu reklaamitakse (12x magusam), tegelikult on ca 3-4 x suhkrust magusam. Ja mina sain sellest miskipärast kõhuvalu. Facebooki grupis ei saa seda enam palju reklaamida ka ;)
Mack
15.10.2023 23:45
Tere, mu kallim,
Palun, ma vajan teie kiiret vastust
Do You Speak English? Saatsin sulle selle kirja juba, aga ma pole kindel, kas sa selle kätte said. Olen advokaat Mack Daniel. Võtsin teiega ühendust selle 9,5 miljoni dollari suuruse fondi asjus, mille on siin panka deponeerinud minu hiline klient, kelle nimi on teie, teie riigi põliselanik. lisateabe saamiseks vastake. Lisateabe saamiseks võtke minuga ühendust minu isikliku e-posti teel (mackdaniel848@gmail.com).
raha saamiseks täpsema/suunalisema info saamiseks raha saamiseks
Aitäh.
Vandeadvokaat Mack Daniel.