Ristik
04.02.2008 13:27
Tarvitan Metformiini 500mg (3x päevas) ja Redustili (kaalu langetamise eesmärgil - varsti saab läbi). Tekkinud siis magusaisu - mis tundub täiesti käsitlematuna. Mõtlesin et lisaks menüüse mõned mineraalid, kuid ma ei ole kindel et need tarvitusel olevate ravimitega sobivad? Või on midagi efektiivsemat, veelgi paremat? Plaan siis hakata tarbima Magneesium +b6 ja kroomi tablette. Need pidid magusaisu peletama.
Aitähh!
Vilma
RE: Magneesium + B6 vitamiin ja metformiin
05.02.2008 12:50
LIIKUMINE on TERVIS...mis sa igast jama näost pead sisse ajama?
svet
08.02.2008 16:33
olen põdenud 20 aastat. olen skorpioni tähtkujus. avastasin seel aastal . kui kasutasin vajalikke vitamiine või toidulisandeid siis olin kuidagi ergsam aasta otsa ei raatsinud midagi lisa võtta ja tunnistan , olen nõdremaks jäänud . olen juba 53 aastat vana . seda kuidas keegi elab ja mida sööb , see on tema enda asi. nõu ja head sõna võib aga alati küsida.
Vilma
11.02.2008 13:24
huvitav tähelepanek...mu tütar ka skorpion ja too noormees, kellega nad kunagi koos Õunakeses olid - jääb kah sinna Kaalude ja Skorpioni piiri peale
Vilma
11.02.2008 13:26
ah-jah...egas ma taht pahasti öelda...niisama tögasin (sorry, kui solvasin kuidagi)
lihtsalt maria
11.02.2008 17:47
Henri ka kaalud. Ahviaasta väljalase. Raske variant iseloomu osas.
Rutt
11.02.2008 22:27
Ma pole küll horoskoobiusku, aga mul poeg ka jääb sinna kaalude ja skorpioni vahele.